Användarvillkor

Tack för att du använder Nopanoga ABs webbplats. Vi vill genom våra Användarvillkor upplysa dig om våra regler för webbplatsen.

Genom att gå in på Nopanoga ABs webbplats, registrerar konto och/eller använda den information som tillhandahålls på eller via webbplatsen godkänner du Användarvillkoren. Nopanoga AB förbehåller sig rätten att uppdatera och ändra dessa Användarvillkor samt uppdatera eller ändra webbplatserna liksom att avbryta eller på annat sätt begränsa användandet av dem.
 

Åldersgräns
Hos Nopanoga AB måste du vara 18 år för att få handla. Är beställaren under 18 år skall målsmans tillstånd inhämtas av beställaren innan köpet.

Skydd av personuppgifter
I samband med registrering och beställning hos oss på Nopanoga AB godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja och tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Den kan också användas av oss för att skicka dig specialerbjudanden från vår butik och nyhetsbrev om du valt att låta oss göra det. Enligt PUL (personuppgiftslagen) har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Kontakta i så fall vår kundservice. Vi försäkrar även att vi inte kommer sälja eller överlåta några personuppgifter.

De personuppgifter som vi lagrar är:

  • Företagsnamn
  • För och efternamn
  • personnummer
  • Adress
  • E-postadress
  • Telefonnummer

Egenrätt
Allt material som Nopanoga AB har lagt ut på webbplatsen skyddas av immaterialrättslig lagstiftning. Det betyder att det krävs skriftligt samtycke av Nopanoga AB för att använda våra varumärken eller andra kännetecken.

Reservationer
Vi reserverar oss för ändringar i priser till följd av stora prisavvikelser från våra leverantörer, felskrivningar eller andra fel som ligger utanför vår kontroll.

Ägs och drivs av © 2014.